Новини
Погода

Погода на 14 лютого: сніг на Хмельниччині йтиме лише вночі

На завтра, 14 лютого, синоптики не обіцяють опадів вдень. Сніжитиме лише вночі та трохи зранку. Тому на дорогах вранці може бути слизько. Морози відступають – вдень температура повітря буде зі знаком плюс.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у вівторок, 14 лютого, на Хмельниччині хмарно з проясненнями вночі та вранці невеликий мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3°тепла, вдень 1-6° тепла.

Похмура погода буде триматися у Хмельницькому не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +3, ввечері +2.

До самого вечора у Кам’янці-Подільському буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +4, ввечері +3.

Попри те, що вранці небо вкриють хмари, день та вечір у Шепетівці обіцяють бути ясними. Без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +5, увечері +2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook