Новини
Кримінал

Хмельницькі ДБРівці затримали адвоката, який намагався незаконно збагатитися

Вигадавши кримінальну справу, від працівника лісомисливського господарства адвокат з Житомира намагався отримати кілька десятків тисяч гривень. Проте незаконно збагатитися йому завадили працівники теруправління ДБР у Хмельницькому.

Як повідомили у правоохоронців, лісівнику адвокат “по секрету” передав інформацію, нібито отриману з надійних джерел, про те, що співробітники Державного бюро розслідувань вивчають його діяльність у лісництві на предмет законності. “припинення перевірки”, за його словами, коштувало 40 тисяч гривень.

Насправді, як встановило слідство, справу про перевірку адвокат вигадав, аби збагатитися. Діяльність лісівника ніхто не вивчав, а відповідних зв’язків, щоб отримати конфіденційну інформацію, у юриста не було.

Адвоката затримали на гарячому, під час передачі частини коштів.

Йому оголосили підозру за трьома статтями Кримінального кодексу (підбурювання до надання хабаря та шахрайство). За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомили у теруправлінні ДБР у Хмельницькому.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook