Новини
Інфраструктура

У Красилові частково відновили вуличне освітлення

Завдяки роботі енергетиків обмеження на електропостачання на Хмельниччині, як і в решті регіонів країни, скасоване. Тож місто у Хмельницькому районі має можливість знову освітлювати вулиці в темну пору доби.

Про повернення світла на вулиці Красилова повідомила очільниця громади Ніла Островська. Наразі йдеться лише про освітлення центральних вулиць міста.

Мережі вуличного освітлення будуть працювати у черговому режимі з настанням сутінок до 22:00 години. Дякуємо нашим енергетикам за зусилля, спрямовані на відновлення електромереж! – написала міська голова.

Та закликала споживати електроенергію відповідально, аби втримати баланс в енергосистемі та не допустити подальших відключень.

Нагадаємо, на Хмельниччині четвертий день поспіль не застосовуються обмеження на електропостачання, графіки погодинних відключень не діють. Знеструмлення можливі лише через аварійні ситуації та в години пікових навантажень на півночі області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook