Новини
ДТП

Подробиці ДТП у Хмельницькому за участі BMW розповіли правоохоронці

21-річний чоловік був нетверезий – це підтвердили покази приладу Драгер. На водія правоохоронці склали адміністративні матеріали за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася у Хмельницькому вчора, 16 лютого, на перехресті вулиць Свободи та Прибузька. Про ДТП повідомили у соцмережах, а деталі розповіли у патрульній поліції Хмельниччини.

Як встановили правоохоронці, водій ВMW виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Chevrolet. Про постраждалих внаслідок ДТП не повідомляється, натомість зазначено, що автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На місце події виїжджали також медики.

Спілкуючись з водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Перевіривши молодика за допомогою Драгера, встановили, що рівень алкоголю в його крові дорівнював 1,21 проміле.

На водія склали адміністративні матеріали за керування автомобілем у нетверезому стані та порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП. Далі долю водія вирішуватиме суд.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook