Новини
Погода

Погода на 18 лютого: дощ зі снігом прогнозують на Хмельниччині

У вихідні природа не потішить мешканців Хмельниччини ясною погодою. В області очікуються різноманітні опади і вдень, і вночі. Проте денна температура повітря подекуди буде майже весняною.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у суботу, 18 лютого, на Хмельниччині хмарно, вночі дощ, місцями з мокрим снігом, вдень невеликий дощ. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 6-11° тепла.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі піде сильний дощ, який вранці послабшає. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері очікується дощ зі снігом. Температура повітря вранці +6, вдень +8, ввечері +5.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Нічний сильний дощ до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері очікується дощ. Температура повітря вранці +8, вдень +11, ввечері +7.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вночі йтиме сильний дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вранці +5, вдень +7, увечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook