Новини
Суспільство

Гонитву за нетверезим водієм влаштували поліцейські на Шепетівщині

Порушник правил дорожнього руху намагався втекти від правоохоронців за межі Шепетівки. Аби його зупинити, довелося залучати декілька патрульних екіпажів. Врешті водія, який виявився ще й нетверезим, затримали та склали на нього три адміністративні протоколи.

Як повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції, серед ночі на вулиці Шепетівки патрульні побачили водія, який, керуючи автомобілем Peugeot, порушив ПДР. На вимогу зупинитися не відреагував, а навпаки спробував втекти від переслідування.

Аби зупинити 32-річного порушника, патрульні залучили до перехвату колег з іншого міста. І таки змогли це зробити. А от водій не полишив своїх спроб уникнути відповідальності. З водійського місця він перебрався на пасажирське сидіння та намагався вдати, що він не водій. Проте обманути патрульних йому не вдалося.

Під час спілкування з водієм, правоохоронці помітили у нього ознаки сп’яніння.

Правоохоронцям чоловік не пред’явив жодного документа. Натомість від них отримав аж три: протоколи за невиконання вимоги про зупинку, не пред’явлення документів та, звісно, за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Також протягом доби на Шепетівщині зупинили ще шістьох водіїв, яких у поліції останнім часом ідентифікують як “130-х”, тобто таких, що керують транспортом нетверезими та несуть відповідальність за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Всі транспортні засоби тимчасово затримано, повідомили у правоохоронців. Та нагадали, що штраф за нетверезе керування становить 17 тисяч гривень. Крім того, можна позбутися водійських прав на рік.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook