Новини
Погода

Погода на 21 лютого: на Хмельниччині оголосили штормове попередження

Вкотре синоптики попередили мешканців Хмельниччини про небезпечні метеорологічні явища, що будуть спостерігатися на території області протягом дня. Вдень буде тепло, протягом доби можливі різноманітні опади.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у вівторок, 21 лютого, вночі та до обіду в області очікуються сильні пориви вітру – до 25 метрів за секунду. Через це на Хмельниччині оголошено II (помаранчевий) рівень небезпечності.

Загальний прогноз на завтра такий: хмарно, вночі дощ та мокрий сніг, вдень часом дощ. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері дощ, який йтиме майже весь день, поступово слабнучи, припиниться. Температура повітря вранці +5, вдень +6, ввечері +4.

Ввечері у Кам’янці-Подільському на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Нічний дощ вранці йтиме слабше. Удень він може посилитися, але до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +6, вдень +8, ввечері +6.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який після обіду може посилитися. Температура повітря вранці -2, вдень +2, увечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook