Новини
Кримінал

За пропозицію хабаря поліцейським мешканець Шепетівщини постане перед судом

Мешканець Ізяславської громади, який неодноразово порушував правила, зрештою вирішив підкупити поліцейських, аби уникнути чергового покарання. Розслідування справи за фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі завершене, обвинувальний акт передано до суду.

Наприкінці січня в Ізяславі правоохоронці зупинили автомобіль Opel, водій якого порушив правила дорожнього руху. Як з’ясувалося, зробив він це не вперше, керуючи автівкою без документів. Так було і цього разу: документів у водія не було, зате були ознаки алкогольного сп’яніння. У медичному закладі, під час огляду, 28-річний порушник почав пропонувати поліцейським хабар. І не зупинився навіть після того, як його попередили про кримінальну відповідальність.

Зрештою гроші він таки “передав” правоохоронцям, поклавши півтори тисячі гривень на бланк протоколу. Протизаконні дії зафіксували та задокументували.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або обмеження чи позбавлення волі строком до чотирьох років, – повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook