Новини
Погода

Погода на 22 лютого: дощ та сніг прогнозують на Хмельниччині

На зміну сильному вітру на Хмельниччину прийдуть опади. На завтра синоптики обіцяють і дощ, і сніг, і ожеледицю, і знову трохи вітру. Температура повітря знову дещо опуститься, проте сильних морозів не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у середу, 22 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ та мокрий сніг, місцями невеликий дощ. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2-7° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Дощ зі снігом розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вранці 0, вдень +2, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +2, вдень +5, ввечері +3.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі можливий дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вранці -1, вдень +1, увечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook