Новини
Бізнес

Компанія МХП увійшла до рейтингу ТОП 25 роботодавців, відкритих для молодих талантів

Результати рейтингу роботодавців, відкритих для молодих талантів до 25 років, були оголошені під час щорічного форуму для HR-спеціалістів HR-POINT 2023.

МХП, як великий роботодавець, зацікавлений у стратегічному розвитку кадрового потенціалу і на локальному і на національному рівнях. Компанія щороку інвестує ресурси у навчання молодих спеціалістів. Одним з напрямів діяльності в цьому контексті є програма МХП з дуального навчання, яка адаптує теоретичне навчання студентів у закладах освіти із навчанням на робочих місцях.

Підприємства компанії в різних регіонах України систематично взаємодіють з навчальними закладами з метою пошуку та реалізації найефективніших форматів співпраці. Станом на початок 2023 року МХП співпрацює з 19 навчальними закладами, зокрема у Київський, Вінницький, Черкаський, Дніпропетровський та інших областях. Таким чином молоді фахівці отримують можливість здобувати необхідні практичні навички під час навчання за низкою спеціальностей, наприклад: харчових технологій, ветеринарної медицини, технології виробництва та переробки продукції тваринництва, галузеве машинобудування.

Дуальна форма освіти успішно підтримується компанією МХП ось уже декілька років і дає чимало переваг як для підприємств, так і для самих студентів. Навчаючись молоді майбутні спеціалісти аграрних та технічних вищих навчальних закладів мають можливість здобути в обраній професії практичні уміння та навички. Така тристороння співпраця удосконалює практичну складову освітнього процесу для студентів, готує фахівців для компанії та сприяє росту рівня зайнятості молоді, – зазначила старший бізнес-партнер з персоналу Західного хабу Ірина Литвин.

Додаткова інформація: МХП – міжнародна компанія у сфері агро та харчових технологій з найбільшою часткою ринку готових-до-приготування та готових-до-вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів («Наша Ряба»). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Читайте також: Деякі домогосподарства Хмельниччини отримають насіння від благодійників

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook