Новини
Погода

Погода на 24 лютого: на Хмельниччині можливий невеликий дощ

Завершення тижня принесе на Хмельниччину весняні опади та весняну ж температуру повітря. Разом з тим, вночі очікують невеликого морозу. У вихідні та на початку наступного тижня температурні гойдалки продовжаться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у п’ятницю, 24 лютого, на Хмельниччині мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень часом невеликий дощ. Вітер південний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 5-10° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вранці -1, вдень +5, ввечері +4.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Температура повітря вранці 0, вдень +7, ввечері +6.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері, можливо, пройде дрібний дощ. Температура повітря вранці -1, вдень +5, увечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook