Новини
Надзвичайні події

Наслідки “прильотів” у Хмельницькому: 1 загиблий, 4 поранених, 20 пошкоджених вікон у будинках (ФОТО)

Про наслідки нічної атаки на Хмельницький розповів міський голова Олександр Симчишин. Стан поранених прокоментував очільник медичного закладу, куди їх госпіталізували. Також у соцмережах показали фото будинків, які було пошкоджено під час влучання безпілотників.

Нагадаємо, вночі під час повітряної тривоги у Хмельницькому пролунало три вибухи. У місті внесли корективи у рух комунального та приватного громадського транспорту.

За інформацією Повітряних Сил ЗС України, ворог атакував територію нашої держави 14 ударними дронами іранського виробництва типу «Shahed». 11 безпілотників було збито.

Станом на ранок було відомо про одного загиблого рятувальника ДСНС та 4 поранених.

Стан поранених прокоментував Валерій Гарбузюк, директор Хмельницької міської лікарні, куди госпіталізували трьох рятувальників.

У двох пошкодженні стопи осколками, у третього мінна травма живота. Загрози їх життю не має, – повідомляє з посиланням на очільника медзакладу Суспільне Хмельницький.

Четверта травмована – дівчина. Вона лікується амбулаторно.

За уточненою інформацією від Хмельницького міського голови, внаслідок нічної атаки пошкоджень зазнали житлові будинки, де вибито 20 вікон.

Фото: Суспільне Хмельницький

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook