Новини
Погода

Погода на 28 лютого: сніг та мороз прогнозують на Хмельниччині

Останній день зими на Хмельниччині обіцяє бути майже по-справжньому зимовим. Вночі обіцяють температуру з позначкою “мінус”, вдень – з позначкою “плюс”. Дороги може вкрити ожеледиця. Також можливі незначні опади. А далі… Далі весна. Щоправда, і вона почнеться з нічних морозів, проте вони не будуть аж надто сильними.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у вівторок, 28 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень 0-5°тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вже з самого ранку у Хмельницькому розпогодиться, та ніщо більше не буде нагадувати про похмуру ніч. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +1, ввечері -1.

Від хмар, що з’являться до світанку, вже вранці не залишиться й згадки – до самого вечора у Кам’янці-Подільському буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень +2, ввечері 0.

У Шепетівці з ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень 0, увечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook