Новини
Здоров’я

Олексій Жмеренецький підтримує медичний фронт на Шепетівщині

Шепетівська багатопрофільна лікарня стала одним із тих закладів охорони здоров’я, який у ці складні часи надає медичні послуги як жителям громади, так і тисячам внутрішньо переміщених осіб, а також українським військовим.

Народний депутат від “Слуги Народу” Олексій Жмеренецький ініціював забезпечення Шепетівської лікарні важливими засобами медичного призначення французького виробництва. Такі видаткові медичні матеріали широко використовуються у хірургічній та педіатричній практиці.

Саме ці розхідники потрібні лікарням в Україні, оскільки, за даними статистики, медичні заклади досить часто відчувають їх гострий дефіцит. Неонатологія, анестезіологія та реанімація – ті напрямки, в яких найперше використовуватимуться передані лікарні медичні засоби.

Треба пам’ятати, що війна не має стати на заваді тому, щоб дбати про своє життя і здоров’я. І ми маємо робити все можливе, щоб кожен громадянин нашої держави міг отримати своєчасну та якісну допомогу, – зазначає народний депутат Олексій Жмеренецький.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook