Новини
Погода

Погода на 1 березня: вночі на Хмельниччині обіцяють сильний мороз

Перший день весни на Хмельниччині почнеться з морозом як вночі, так і вранці. Порівняно з попередніми днями він може бути досить відчутним. Принаймні, так обіцяють синоптики області.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у середу, 1 березня, на Хмельниччині буде мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Хмельницькому буде зберігатися похмура погода. Без опадів. Температура повітря вранці -4, вдень +3, ввечері -1.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці -6, вдень +2, ввечері -1.

Ранок у Шепетівці буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці -4, вдень +2, увечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook