Новини
Кримінал

Шахрайку, яка виманила в пенсіонерки з Хмельниччини гривні та євро, затримали на Тернопільщині

Діючи за старою “популярною” схемою “ваш родич потрапив у ДТП”, мешканка Миколаївщини виманила у пенсіонерки на Тернопільщині чималу суму коштів. Подібні шахрайства, підозрюють у правоохоронців, ця особа могла вчинити також на території Хмельниччини.

За інформацією поліції Хмельницької області, один зі злочинів, до яких може бути причетна 23-річна шахрайка, був скоєний щодо 81-річної мешканки Хмельниччини, в якої обманним шляхом виманили 32 тисячі гривень та 600 євро.

Розшукали підозрювану правоохоронці Тернопільщини після того, як до них звернулася 85-річна мешканка обласного центру із заявою, що під приводом лікування онуки, яка нібито потрапила у ДТП, невідомі особи отримали від неї 20 тисяч гривень.

На те, аби встановити особу шахрайки, правоохоронцям знадобилася година. Відстежували її пересування за допомогою камер спостереження.

У підозрюваної вилучили гроші, банківські картки, мобільні телефони та інші докази протиправної діяльності. Наразі поліцейські встановлюють причетність молодиці до інших злочинів, які могли бути скоєні, зокрема, на території Хмельниччини.

Відео: Поліція Тернопільщини

Читайте також: Від шахрайської схеми із заробітком в інтернеті постраждав мешканець Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook