Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому вандали зіпсували написами тролейбуси (ВІДЕО)

Двоє розмальовують, третій знімає – у соцмережах поширили відео, на якому невідомі особи фарбою з балончиків наносять написи на нові хмельницькі тролейбуси. Хмельничани відреагували на вандалізм досить жорстко.

Щонайменше два зіпсовані тролейбуси та один, ймовірно, МАФ – таке можна побачити на відео, яке поширили у спільноті Хмельницький LIVE. Не відреагували вандали навіть на оклики перехожих, які намагалися їх зупинити.

Тому хто приведе цих покидьків у Хмельницьке КП “Електротранс” зі зломаною рукою підприємство гарантує конфіденційність та місячні проїзні на рік. Поліцію можете НЕ викликати, – прокоментували побачене хмельничани.

Відреагували на поширене відео також у КП “Електротранс”:

На просторах мережі поширюється відео, де молоді люди проявляють свою «творчість» на наших тролейбусах. Пошкодження майна карається відповідальністю, завжди. Якщо у вас велике бажання проявити себе та свою особистість – ви можете займатись громадською діяльністю, волонтерством, допомогою нужденним та всім, що не шкодить вам та іншим‼️ До речі, Хмельницький – сучасне місто, яке обладнане камерами. Наступного разу справа буде передана до правоохоронних органів.

Хмельничани ж вважають, що чекати наступного разу не варто:

Не чекайте наступного разу. Карати потрібно одразу, і так, щоб більше не хотілося.

Та чекають на результат пошуку вандалів:

Або ці камери є, або ні. Пусті слова, зловили – покажіть, нехай бояться інші.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook