Новини
Погода

Погода на 4 березня: поривчастий вітер прогнозують на Хмельниччині

Зима все ще не хоче здавати свої позиції і нагадує про себе то ожеледицею на дорогах, то нічними морозами. Проте вдень погода більш весняна, принаймні, температура повітря тримається вище позначки “0”. У перший вихідний день, суботу, буде суттєво тепліше, ніж у неділю. Істотних опадів не очікується.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у суботу, 4 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі місцями на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 3-8° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень +6, ввечері +1.

Хмари у Кам’янці-Подільському затягнуть небо майже на весь день, хоч іноді можливі прояснення та трохи сонця. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень +8, ввечері +6.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увечері йтиме сніг. Температура повітря вранці -1, вдень +2, увечері 0.

Погода на тиждень від каналу Наголос

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook