Новини
Спорт

Хмельницький гвардієць здобув бронзу на Кубку світу з боротьби самбо (ФОТО)

Українська збірна здобула командну перемогу в етапі Кубка світу з самбо серед молоді та дорослих, що відбувся у місті Ларнака на Кіпрі. Серед призерів – нацгвардієць з Хмельницького та багаторазовий чемпіон України та міжнародних змагань з боротьби самбо та дзюдо Владислав Холод.

Наш спортсмен здобув бронзу в ваговій категорії 79 кг серед дорослих. Загалом у змаганнях взяли участь представники 14-ти країн.

Для мене є великою честь представляти Україну на міжнародному рівні, говорить Владислав. – На цих змаганнях призове місце далося нелегко. Були досить сильні суперники, важкі поєдинки, проте вдалося перемогти багатьох з них та вибороти бронзу для своєї країни. Радий, що маю можливість прославляти як нашу країну, так і нашу Національну гвардію. Далі буде!

Ці змагання є сходинкою та відбірним етапом до Чемпіонату світу з боротьби самбо. З нього гвардієць також обіцяє обов’язково повернутися з нагородою, повідомляють у пресслужбі в/ч 3053 НГУ.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook