Новини
Суспільство

Туреччина та Азербайджан передали Хмельниччині медичний транспорт (ФОТО, ВІДЕО)

В рамках робочого візиту на Хмельниччину Надзвичайного і Повноважного Посла Турецької республіки в Україні Ягмура Ахмеда Гюльдере область отримала від міжнародних партнерів дві автівки швидкої допомоги Fiat Ducato.

За повідомленням Сергія Гамалія, транспорт одразу ж передали Китайгородському і Новосинявському будинкам-інтернатам для людей похилого віку.

Отримали для області 2 автомобілі швидкої допомоги Fiat Ducato. Їх передали, за сприяння БО “Захисти Хмельниччину”, благодійники з Туреччини та Азербайджану. Одразу вручили ці авто Китайгородському і Новосинявському будинкам-інтернатам для людей похилого віку, де догляду потребують в тому числі і ті люди, яких ми прийняли з територій, де йдуть активні бойові дії. Дякую Надзвичайному і Повноважному Послу Турецької республіки в Україні Ягмур Ахмед Гюльдере та усім благодійникам, хто долучився до цієї важливої справи. Разом до перемоги! – написав начальник ОВА в соцмережах.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook