Новини
Погода

Погода на 6 березня: вночі на Хмельниччині очікують снігу

Попри те, що на календарі вже весна (принаймні в Україні, бо до прикладу, у Польщі вона починається не 1 березня, а десь у двадцятих числах, раптом ви не знали), зима все ще нагадує про себе. Ось і на завтра синоптики прогнозують на Хмельниччині сніг – щоправда, лише вночі. Це може додати трохи клопоту працівникам дорожніх служб, які пильнуватимуть за ситуацією на дорогах.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом дня у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Уночі можливий сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вранці -2, вдень +1, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний сніг припиниться ще до ранку. Вдень розпочнеться дрібний дощ, проте він повинен закінчитися до приходу вечора. Температура повітря вранці -2, вдень +4, ввечері +2.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Нічний дрібний сніг закінчиться ще до світанку. Вдень він розпочнеться знову, але ближче до вечора має припинитися. Температура повітря вранці -2, вдень +1, увечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook