Новини
ДТП

Водія, який збив шлагбаум у Хмельницькому, притягнули до відповідальності

Водія, який спричинив ДТП та зник з місця події, патрульні розшукали оперативно. На кермувальника склали чотири адміністративні документи. Як зазначають правоохоронці, протягом цього року чоловік вже не раз порушував правила.

Нагадаємо, відео з місця ДТП біля торговельного центру “Агора” у Хмельницькому поширили у соцмережах. Зазначалося, що водій автомобіля, який врізався в шлагбаум, ймовірно був нетверезим, а в салоні авто могла перебувати малолітня дитина.

У правоохоронців повідомили, що на Старокостянтинівському шосе водій Volkswagen Touareg не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на перешкоду, після чого залишив місце події.

Спілкуючись з водієм, патрульні дійсно виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд чоловік відмовився.

На кермувальника склали адміністративні матеріали за повторне протягом року перебування за кермом у нетверезому стані, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП, за залишення місця ДТП, за керування транспортом особою, позбавленою права керування.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook