Новини
Надзвичайні події

Нічний вибух на Хмельниччині пов’язаний з роботою ППО, – влада

Близько 4 ранку, під час повітряної тривоги та масованого ракетного удару по Україні мешканці Хмельницького, а також Городка почули вибух. За інформацією влади, прильотів на території Хмельницького та області зафіксовано не було, звук вибуху пов’язаний з роботою ППО.

Масована ракетна атака по території України в ніч з 8 на 9 березня, була, напевно, однією з найважчих за останній час. За інформацією моніторингових пабліків, які протягом майже 8 годин відстежували ситуацію в небі над Україною, порахувати кількість хвиль запусків не було можливо, оскільки одночасно пуски здійснювалися з різних напрямків та з різних носіїв. Крім того, одночасно з ракетами над Україною літали ударні БпЛА “Shahed”.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, всього було здійснено 81 пуск ракет різного базування:

У владі Хмельницького та області ситуацію прокоментували коротко: прильотів по громаді не було, звук вибуху пов’язаний з роботою ППО.

Разом з тим нічна масована ракетна атака далася взнаки для частини громад Хмельниччини, які тимчасово залишилися без світла.

Через пошкодження об’єктів суміжного ОСР (обленерго), вночі було знеструмлено частину населених пунктів Полонського, Шепетівського та Старокостянтинівського РЕМів,повідомили у Хмельницькобленерго

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook