Новини
ДТП

Три ДТП за вечір сталися у центрі Хмельницького (ФОТО, ВІДЕО)

Дорожньо-транспортні пригоди, які сталися сьогодні, 9 березня, у Хмельницькому, схоже, вразили навіть найстійкіших морально хмельничан. Принаймні, на другу за день ДТП біля ТРЦ “Оазис” вони відреагували досить емоційно. А загалом лише за вечір хмельничани нарахували лише у центрі міста три дорожньо-транспортні пригоди.

Нагадаємо, вдень біля торговельно-розважального центру легковий автомобіль злетів з дороги у кювет та застряг у кущах. На місці події були медики. Хмельничани висували різні версії причини ДТП: від паркування на слизькій траві до проблем зі здоров’ям у водія, що могла спричинити тривожна через масований ракетний удар по Україні ніч.

За попередньою інформацією, водію стало зле і авто з’їхало в кювет, в дерево, – частково підтвердили цю інформацію у спільноті Dtp_km.

Та додали фото роботи рятувальників на місці ДТП.

Ще одна ДТП, знову ж таки поблизу “Оазису”, але вже на вулиці Бандери, навпроти міського пляжу, сталася увечері. Не розминулися на дорозі два легковики. В результаті – частини автомобілів розкидані по дорозі, одне авто стоїть поперек, інше вилетіло на газон.

Відео з місця події також поширили у соцмережах.

Хмельничани відреагували на ДТП:

Що за день сьогодні?

Оазис сьогодні якийсь не щасливий

Сьогодні якийсь (вирізано) день ДТП

Та що ж це за день такий

Оазис сьогодні притягує…

Сьогодні якісь бурі в людей?

Шось забагато аварій

Вночі не спали скоріше за все через тривогу

Мда день доба сьогодні якась дебільна. Ракети напевне весь Хмельницький зрушили. День ДТП

Я помітила те що після нічних масових тривог, прильотів на дорогах твориться якась жесть. Водії якісь не уважні, створюють аварійні ситуації. То один чуть би в лоб не заїхав, то ще якась фігня.

Безсонна ніч через тупу русню напевно дає про себе знати.

Ще дві ДТП цього вечора зафіксували у центрі міста на вулицях Подільській та Прибузькій (поворот на Епіцентр). В останній ДТП збили людину, повідомили у соцмережах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook