Новини
Погода

Погода на 12 березня: дощ з мокрим снігом прогнозують на Хмельниччині

Мешканців Хмельниччини попередили по погіршення погодних умов. Дехто поспішив написати про штормове попередження, проте у синоптиків такої інформації немає. Хоч у прогнозах і йдеться про сильний вітер та різноманітні опади протягом дня. Температура повітря суттєво знизиться, порівняно з попередніми днями.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у неділю, 12 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі дощ та мокрий сніг, вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До вечора хмари, що панували в небі у Хмельницькому весь день, заберуться геть. Уночі очікується сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вранці -2, вдень +3, ввечері +3.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі буде дрібний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень +6, ввечері +4.

До самого вечора у Шепетівці буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі буде сильний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень +2, увечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook