Новини
ДТП

Дві ДТП із загиблими сталися у вихідні на Хмельниччині

У місті Хмельницькому та у Кам’янці-Подільському районі протягом двох днів жертвами дорожньо-транспортних пригод стали жінки літнього віку. В одному випадку водій, як повідомили у поліції, скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

У селі Стара Гута, що у Смотрицькій громаді Кам’янець-Подільського району, у суботу, 11 березня, нетверезий мешканець села Рудка, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, збив 76-річну місцеву мешканку. Травмовану пенсіонерку доставили у лікарню в Дунаївцях у важкому стані. Врятувати жінку лікарі не змогли – під час реанімаційних заходів вона померла, повідомили у поліції.

Водія затримали. За фактом ДТП з летальними наслідками відкрите кримінальне провадження. За скоєне водієві загрожує до 10 років ув’язнення.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 березня, у Хмельницькому. На вулиці Кам’янецькій, неподалік зупинки “Пам’яті Героїв”, близько 6 години ранку, 73-річний хмельничанин, який був за кермом Renault Kangoo, збив двох жінок – 69 та 79 років. Пенсіонерки перетинали дорогу по пішохідному переходу.

Старша з жінок від отриманих травм загинула на місці ДТП, молодшу госпіталізували до міської лікарні, повідомили у поліції Хмельницької області.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Обставини ДТП встановлюють.

Нагадаємо, у вихідні у Хмельницькому помітили водія BMW, який створив аварійну ситуацію на перехресті.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook