Новини
Події

Хмельницькі гвардійці отримали почесні відзнаки міського голови

У приміщенні Хмельницької міської ради вчора, 14 березня, у День українського добровольця, двоє військовослужбовців однієї з військових частин Нацгвардії отримали почесні відзнаки міського голови – орден «Воля та мужність».

Нацгвардійці з перших днів неоголошеної війни у 2014 році вирушили на східні рубежі нашої країни, аби відбивати навалу ворога. Деякі з них – вчорашні «майданівці», цивільні, але войовничо налаштовані відстоювати власну землю, сформували перші гвардійські добровольчі батальйони. Сьогодні вони продовжують боронити рідну країну, ставши взірцем відваги та мужності для співвітчизників та всього світу.

Для мене є великою честю отримати відзнаку, яка була заснована мером нашого міста та підтримана цілою громадою, – ділиться один з нагороджених Андрій. – Служимо та захищаємо наших людей, наш народ й це дійсно почесно для нас. Сьогодні, у День українського добровольця, ми отримали ці відзнаки й за тих наших побратимів, хто з власної волі став на захист рідної землі і віддав найдорожче – власне життя за її свободу. Схиляємо голови в пам’ять про них. Вічна слава Героям-добровольцям!»

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook