Новини
Погода

Погода на 21 березня: справжню весняну погоду обіцяють на Хмельниччині

Весна впевнено вступає у свої права. Повітря теплішає, сонце все частіше з’являється на небосхилі. Синоптики обіцяють завтра на Хмельниччині тепло та незначні опади.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 21 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 9-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок та день у Хмельницькому будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вранці +6, вдень +11, ввечері +6.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Удень, можливо, пройде дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вранці +6, вдень +13, ввечері +8.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +5, вдень +10, увечері +5.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook