Новини
Кримінал

На Хмельниччині викрили лабораторію з виготовлення важких наркотиків

Її організатор, 49-річний мешканець Хмельницького району, власноруч виготовляв амфетамін та Альфа-PVP та збував їх гуртовими партіями, в тому числі – і методом закладок.

Працівники поліції в ході розслідування встановили, що зловмисник через інтернет купував необхідні складники у різних продавців, самостійно виготовляв з них наркотичні речовини, яку потім збував гуртовими партіями по всій області. Для розповсюдження свого товару чоловік, зокрема, використовував і так званий метод «закладок».

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили та вилучили готовий амфетамін, прекурсори та обладнання для його виготовлення. Усі вилучені предмети та речовини направили на експертизу.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Після проведення усіх експертиз буде прийматись рішення про додаткові кваліфікації злочинної діяльності, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook