Новини
Надзвичайні події

Відпрацювала ППО: у владі прокоментували нічні вибухи у Хмельницькому та області

Повітряна тривога, що почалася з північних областей України ще наприкінці минулої доби, 21 березня, принесла трохи негативних емоцій мешканцям Хмельницького. Вибух, який пролунав у місті після 2 години ночі, напевно, почули всі, хто не спав в цей час. У владі факт вибуху підтвердили, щоправда, без подробиць.

Через чергову масовану атаку дронів по Україні повітряна тривога на Хмельниччині тривала трохи більше ніж три години. Наразі не відомо, скільки повітряних цілей запустили окупанти в ніч з 21 на 22 березня.

Попередньо, повідомлялося про роботу ППО на Хмельниччині через повітряний об’єкт, який фіксувався на півночі області. Щоправда, цю інформацію оприлюднили лише у моніторингових пабліках та місцевих телеграм-каналах. Офіційно ця інформація була підтверджена пізніше.

Що до вибуху у Хмельницькому, який пролунав о пів на третю ночі, то цю інформацію майже одразу підтвердили у Хмельницькій ОВА.

Пізніше повідомлялося про рух ще однієї повітряної цілі в напрямку Хмельниччини.

Про роботу ППО в області повідомили близько пів на п’яту ранку у Хмельницькій ОВА, зазначивши, що “прильотів” на Хмельниччині не зафіксовано.

У владі Хмельницького ситуацію прокоментували вже по завершенні повітряної тривоги, також підтвердивши роботу ППО.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook