Новини
Кримінал

Молодик, який побив поліцейського у Деражні, постане перед судом

Водій та пасажир автомобіля, яких зупинили для перевірки правоохоронці, поводилися агресивно та застосовували до поліцейських фізичну силу. Внаслідок інциденту один з правоохоронців постраждав. Обоє правопорушники нестимуть за скоєне відповідальність: один кримінальну, інший – адміністративну.

Як повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі, у січні 2023 року екіпаж поліцейських отримав повідомлення про те, що водій автомобіля марки «Mitsubishi» у місті Деражня керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Помітивши авто, що підпадало під опис, правоохоронці зупинили транспортний засіб. Пройти освідчення на стан сп’яніння кермувальник відмовився та поводився агресивно – хапав інспектора поліції за формений одяг та штовхав. Тим часом 19-річний пасажир автомобіля почав бити лейтенанта поліції скляною пляшкою по голові, спричинивши правоохоронцеві тілесні ушкодження.

За скоєне йому загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. На водія склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП.

Читайте також: Військова медсестра зі Старокостянтинова загинула під час побутового конфлікту

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook