Новини
Погода

Погода на 28 березня: дощ та заморозки обіцяють на Хмельниччині

Штормове попередження, оголошене на найближчі три дні на Хмельниччині, призведе до суттєвого погіршення погодних умов. В енергетиків також попереджають, що стрімкі пориви вітру, ожеледь та сніг можуть призвести до аварійних відключень електроенергії та просять ставитися до цього з розумінням.

Нагадуємо: якщо ви бачите обірваний провід, у жодному разі не наближайтеся до нього. Якомога швидше телефонуйте до Кол-центру АТ «Хмельницькобленерго» за окремо виділеним номером телефону для повідомлень про аварійні ситуації: 067 010 50 62, – нагадують в обленерго.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 28 березня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі та вранці значний дощ з переходом у мокрий сніг, вдень мокрий сніг, вранці та вдень на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 9-14 м/с, пориви 19-24 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3°тепла, вдень 0-5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Нічний сильний дощ вранці зміниться на сильний сніг, який у другій половині дня повинен послабшати, а ближче до вечора припинитися. Температура повітря вранці 0, вдень -1, ввечері +3.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вночі очікується сильний дощ, якому вранці на зміну прийде сильний сніг. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері +5.

До вечора хмари, що панували в небі у Шепетівці весь день, заберуться геть. Сильний дощ, який йтиме вночі, вранці зміниться на сильний сніг. У другій половині дня він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря вранці 0, вдень -2, увечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook