Новини
Кримінал

Хмельничанин, який торгував синтетичними наркотиками, постане перед судом

Слідчі Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури вже завершили досудове розслідування за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах.

Чоловіка, який викидав речі з припаркованої автівки, патрульні помітили цього року у лютому на вулиці Геологів. Під час перевірки виявилося, що 28-річний хмельничанин так намагався позбутися наркотичних речовин, що перевозив в автівці,

Правоохоронці вилучили декілька згортків, захованих у пластилін, та поліетиленовий пакунок з наркотиками. Також працівники поліції вилучили зіп-пакети для фасування, ізолюючу стрічку та ваги. Експертиза показала, що зловмисник займався розповсюдженням особливо небезпечних синтетичних наркотиків PVP.

Невдовзі наркоторговець постане перед судом. За розповсюдження особливо небезпечних синтетичних наркотиків йому може загрожувати до 12 років ув’язнення, повідомили у поліції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook