Новини
Інфраструктура

Російська попса та сніг в салоні: хмельничани поскаржилися на тролейбуси (ВІДЕО)

Хмельничани продовжують тримати “під прицілом” своїх гаджетів стан громадського транспорту та не впускають можливості показати, що бачать, та висловити своє ставлення. Сьогодні на комунальний електротранспорт у соцмережах – одразу дві скарги: на опади в салоні та на російську попсу, яку слухав водій.

13 маршрутка. Зі всіх щілин валить сніг. Комфорт на який ми заслуговуємо,прокоментували перше відео хмельничани.

Щоправда, малася на увазі, звісно, не маршрутка, а тролейбус (адже маршруток з таким номером у Хмельницькому просто не існує).

Друга скарга – на водія тролейбуса 4а, який тихо-тихо, але все одно чутно для пасажирів крутив російську музику у себе в кабіні:

Водій тролейбусу 4А вмикає російську музику під час перевезень

І якщо опади в салоні – неприємність, яку легко ліквідувати, просто щільно закривши люки, то на російську попсу керівництву комунального підприємства довелося реагувати.

Як додали в “Електротрансі”, ситуація, коли в громадському транспорті вмикають музику країни-агресора, є абсолютно неприпустимою. Особливо якщо зважити на те, що понад три десятки працівників підприємства зараз захищають країну від російських окупантів, а четверо з них вже заплатили найвищу ціну – віддали своє життя за Україну.

Як розповів у коментарі місцевому виданню Всім директор підприємства Сергій Бобух, з усіма водіями підприємства, а їх близько двох сотень, щомісяця проводять роз’яснювальні інструктажі, під час яких наголошують на забороні публічного відтворення російської музики. Якщо подібні інциденти будуть повторюватися, на них будуть реагувати оперативно та жорстко.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook