Новини
Надзвичайні події

У піцерії в центрі Хмельницького сталася пожежа (ФОТО, ВІДЕО)

Хмельничани, які проходили повз заклад громадського харчування, побачили дим та працівників екстрених служб.

За словами очевидців, займання (або ж задимлення) сталося у піцерії “Пікколліно 2.0”, що на вулиці Проскурівській. На місці події є автомобіль пожежників та “швидка допомога”. У приміщенні видно дим.

Небезпека, зокрема, ще й у тому, що над приміщенням піцерії розташований музей історії міста Хмельницького з чималим музейним фондом. Ну, і управління культури Хмельницької міської ради також розташоване у цьому ж приміщенні.

Ще фото з місця події поширили у соцмережах.

ОНОВЛЕНО: За інформацією рятувальників, повідомлення про пожежу надійшло об 11.41. На момент прибуття на місце події рятувальників, персоналу та відвідувачів у закладі не було, тому одразу вогнеборці приступили до роботи. Гасіння пожежі ускладнювалося сильним задимленням та горінням в пустотах перекриття даху й вентиляційних шахтах.

Займання надзвичайникам вдалося ліквідувати на площі 15 кв.м, при цьому не допущено, аби вогонь знищив заклад харчування та перекинувся на поруч розташовані об’єкти, – додали у надзвичайників.

Травмованих та загиблих на місці події не було. Причина пожежі встановлюється.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook