Новини
Погода

Погода на 31 березня: дощ та ожеледицю прогнозують на Хмельниччині

Погіршення погоди, яке протягом кількох днів ускладнювало життя мешканцям Хмельниччини, зокрема, водіям, потроху відступає з території області. Найближчими днями синоптики обіцяють потепління, хоча морози ще повернуться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 31 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 7-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Температура повітря вранці +3, вдень +5, ввечері +10.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Температура повітря вранці +3, вдень +4, ввечері +12.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці розпочнеться дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора. Температура повітря вранці +3, вдень +6, увечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook