Новини
Кримінал

Мешканця Харківщини затримали на Хмельниччині з підробленим водійським посвідченням

39-річний мешканець Харківщини, який купив підроблене посвідчення водія через інтернет та користувався ним, пересуваючись територією Хмельниччини, може сісти за ґрати на 5 років.

Автомобіль ВАЗ 2106 правоохоронці зупинилися за порушення правил дорожнього руху. Перевіряючи документи, патрульні виявили ознаки підробки водійського посвідчення. Слідчі, викликані на місце події, встановили, що водій, не маючи охоти опановувати науку водіння, проходити медкомісію та складати іспити, придбав посвідку завдяки оголошенню про надання послуг з виготовлення фальшивих документів. Заплатив за таку “послугу” понад 7 тисяч гривень. І навіть трохи покористувався ним, аж поки не порушив правила.

Відкрите кримінальне провадження. Водієві оголосили підозру за підробку документа та користування ним. Йому може загрожувати до 5 років позбавлення волі. А слідчі тим часом встановлюють осіб, причетних до виготовлення фальшивих документів, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook