Новини
Погода

Погода на 1 квітня: на Хмельниччині обіцяють дощ

Опади на території Хмельниччини синоптики обіцяють у найближчі три дні. У суботу та неділю – дощі, у понеділок – сніг. Тож про весняний одяг можна поки що забути, а зимовий не варто ховати далеко. Разом з тим, увечері буде тепліше, ніж вдень.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 1 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, вночі невеликий дощ, вдень дощ. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 10-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який після обіду може посилитися. Температура повітря вранці +5, вдень +9, ввечері +11.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Зранку до середини дня йтиме дощ, ввечері він почнеться знову, проте значно посилиться. Температура повітря вранці +5, вдень +11, ввечері +11.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура повітря вранці +6, вдень +8, увечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook