Новини
Погода

Погода на 3 квітня: похолодання і мокрий сніг обіцяють на Хмельниччині

Суттєве похолодання прийде на Хмельниччину у понеділок і протримається ще декілька днів. Перша половина нового тижня буде хмарною, з дощем, а місцями – й з мокрим снігом. Тому цими днями не слід забувати про парасольки та теплий одяг.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 3 квітня, на Хмельниччині буде хмарно, мокрий сніг та дощ. Місцями на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби 0-5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +5, вдень +2, ввечері +1.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Ранковий дрібний дощ закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура повітря вранці +6, вдень +4, ввечері +3.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Дрібний дощ зі снігом, який вдень прийде на зміну дощу, продовжуватиме йти до пізнього вечора. Температура повітря вранці +4, вдень +2, увечері +1.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook