Новини
Погода

Погода на 4 квітня: сніг та мороз знову обіцяють на Хмельниччині

Природа продовжує підносити неприємні сюрпризи мешканцям Хмельниччини, ніяк не відпускаючи зиму та не даючи весні шансів розвернутися на повну потужність. Чергове погіршення погоди синоптики обіцяють на завтра – з опадами, ожеледицею та зниженням температури повітря вночі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 4 квітня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий сніг та мокрий сніг. Вдень дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Дрібний сніг закінчиться ще до світанку. Ранок і день минуть без опадів, а ввечері розпочнеться дощ зі снігом. Температура повітря вранці -1, вдень +1, ввечері +3.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Удень розпочнеться дрібний дощ зі снігом, а ввечері йому на зміну прийде дощ. Температура повітря вранці +1, вдень +1, ввечері +3.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Нічний сніг до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері очікується дрібний сніг. Температура повітря вранці -1, вдень +1, увечері +3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook