Новини
Духовність

Хмельничан знову кличуть збиратися біля храму, з якого ймовірно намагаються вивезти майно

“Релігійні” пристрасті у Хмельницькому не вщухають. Після сьогоднішніх рішень позачергової сесії Хмельницької міської ради з’явилася інформація про те, що у храмі в мікрорайоні Гречани священники нібито намагаються вивезти церковне майно. Тож хмельничанам пропонують знову зібратися біля храму у вже звичний час.

Інформацію про те, що “з храму МП у Гречанах попи почали вивозити невідомі речіпоширив на своїй сторінці у соцмережах депутат Хмельницької міської ради Віталій Підгайчук. Він також додав, що до церкви, розташованої на вулиці Шухевича, вирушили депутати, аби не дати вивезти майно. Та закликав хмельничан зібратися біля храму о 18.00, щоб “зупинити розграбування церкви й майна та перевести храм в ПЦУ“.

На вулиці Шухевича за вказаною депутатом адресою розташована Церква Казанської ікони Божої матері. Один з міських депутатів, який перебував на місці подій, розповів журналістам, що, за словами священника, той дійсно виносив з храму речі, проте не релігійної громади, а свої особисті.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook