Новини
Інфраструктура

На непочищених від снігу дорогах водії у Хмельницькому їдуть повільно (ФОТО, ВІДЕО)

Принаймні, автовласники кажуть, що дорога додому у вечір вівторка, 4 квітня, коли в місті раптово випав сніг, навіть на не дуже перевантажених вулицях обласного центру зайняла набагато більше часу, ніж зазвичай. Комунальної техніки водії масово поки що не помітили. Тим часом на Кам’янеччині вже попередили про затори та ускладнення на одній з трас через снігопад.

У Хмельницькому під вечір погода – майже новорічна. А от настрій у водіїв – зовсім не святковий. Хоч снігу випало не так, щоб дуже багато, під колесами автомобілів він відчувається. А якщо припустити, що чимало автовласників вже, можливо, “перевзули” свій транспорт, рух по засніжених дорогах перетворюється на ще те випробування.

У соцмережах містяни діляться враженнями від хмельницьких доріг.

Вулиця Прибузька

Нагадаємо, синоптики попередили про погіршення погодних умов на Хмельниччині протягом найближчих півтори доби. Зокрема, попереджали про те, що проблеми можуть очікувати на вкритих снігом дорогах області. Перші “ластівки” вже “прилетіли” з Кам’янеччини – там на “тещиному язику”, який не завжди безпечний навіть за сухої та теплої погоди, вже спостерігаються затори та ускладнення трафіку – через зупинку вантажівок та присипану снігом трасу. Про це попереджають у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

У шляховиків також повідомили: на дорогах працює спецтехніка, проте через інтенсивний снігопад розчистити всі проблемні ділянки доріг неможливо. Тож водіям варто бути уважними та обережними і не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Хмельничани ж тим часом з острахом очікують ранку та можливого “апокаліпсису” на дорогах, якщо на них не випустять комунальну техніку. А ще ж зовсім недавно хмельничани тішилися весняною фантастичної краси веселкою…

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook