Новини
Кримінал

Чоловіка, який пограбував відділення банку, затримали на Хмельниччині

Ретельно спланувавши злочин, 48-річний мешканець Дунаєвець не врахував оперативності та професійності правоохоронців. Тож і награбованим скористатися не встиг – його досить швидко затримали та вилучили всі вкрадені кошти. Поки що підозрюваний у пограбуванні банку побуде під вартою, а далі постане перед судом.

Зухвале пограбування банківського відділення сталося вчора, 5 квітня, у Дунаївцях. В кращих традиціях бойовиків о 9 ранку там з’явився чоловік у балаклаві та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, змусив касирку віддати всі кошти, які були в наявності. Заволодів таким чином понад 160 тисячами гривень та 100 євро. З отриманими коштами грабіжник залишив відділення банку та зник у невідомому напрямку.

На пошуки грабіжника вирушили не лише місцеві правоохоронці, а й фахівці Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області – для документування злочину одразу після затримання підозрюваного.

Орієнтуючись на оперативну інформацію, поліцейські зупинили бус, якими міг пересуватися грабіжник. Його й виявили у салоні. А ще – вкрадені гроші, пневматичний пістолет та балаклаву.

Правоохоронцям затриманий пояснив, що банк пограбував, аби роздати борги.

Підозра затриманому оголошена. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою до суду. За розбій, вчинений в умовах воєнного стану, дунаєвчанину загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook