Новини
Погода

Погода на 9 квітня: на Хмельниччині дощитиме

Недовго мешканці області насолоджувались сонцем. У неділю синоптики прогнозують переважно хмарну погоду та опади у вигляді дощу по всій території Хмельниччини. Тому не зайвим буде подбати про парасольки перед виходом з дому.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 9 квітня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі без істотних опадів, вдень дощ. Вночі та вранці туман, вдень місцями гроза. Вітер західний 3-8 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 8-13° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Усю другу половину дня йтиме сильний дощ. Температура повітря вранці +1, вдень +6, ввечері +6.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увечері йтиме сильний дощ. Температура повітря вранці +2, вдень +10, ввечері +7.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Удень та ввечері очікується дрібний дощ, ближче до вечора він посилиться. Температура повітря вранці +3, вдень +11, увечері +9.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook