Новини
Погода

Погода на 10 квітня: дощі та місцями грози обіцяють на Хмельниччині

Хоч раніше синоптики обіцяли дощі на території Хмельниччині протягом усього тижня, проте прогнози на те й прогнози, щоб бути дуже умовними. Зокрема, тепер мешканцям Хмельниччині дощі з грозами обіцяють лише у понеділок. Що не може не тішити. Показники термометрів будуть однаковими на всій території області.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 10 квітня, на Хмельниччині буде хмарно, часом дощ. Вночі та вранці місцями туман, вдень місцями гроза. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 9-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Протягом усього дня очікується дощ. Температура повітря вранці +6, вдень +8, ввечері +10.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Увесь день йтиме дощ, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вранці +6, вдень +9, ввечері +10.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура повітря вранці +6, вдень +9, увечері +10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook