Новини
Офіційно

Майбутнім підприємцям розказали, як працює Хмельницька обласна рада

Днями до Хмельницької обласної ради завітали студенти торгово-економічного фахового коледжу, аби дізнатися, як працює один з органів місцевого самоврядування області.

У сесійній залі Будинку рад зі студентами зустрілася голова обласної ради Віолета Лабазюк, яка розповіла майбутнім підприємцям про повноваження, склад, діяльність депутатського корпусу обласної ради восьмого скликання в умовах війни та напрацювання депутатами низки обласних програм, спрямованих на розвиток усіх сфер життєдіяльності Хмельниччини.

Вже з юного віку, маючи великий потенціал для саморозвитку, ви закладаєте основи не лише свого успішного майбутнього, а й розвитку нашої держави», – наголосила голова обласної ради.

Заступник начальника відділу з питань місцевого самоврядування та комунікацій виконавчого апарату обласної ради Микола Панасюк розповів студентам про історію будівлі, в якій нині здійснюють свої повноваження обласна рада та облдержадміністрація, а також ознайомив юних гостей з діяльністю виконавчого апарату обласної ради.

Студентам вручили презентаційні подарунки. На згадку про знайомство студенти зробили колективне фото,повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook