Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому варварською обрізкою продовжують знищувати дерева (ВІДЕО)

Скільки б не здіймали галас хмельничани, дерева у місті продовжують цілеспрямовано знищувати, “санітарно” обрізаючи їх до стану телеграфних стовпів. Не зважають навіть на те, що бруньки щойно розпустилися, і чіпати дерева в цей час не можна. При цьому, як зазначають мешканці міста, люди які це роблять, не представляють та не показують документи.

Відео з місця злочину, як його називають обурені хмельничани, поширили на сторінці Департаменту інфраструктури міста Хмельницького.

Це називається “санітарна обрізка”. 8 квітня, саме тоді, коли вже дерева вже почали випускати листя, саме тоді, коли цього робити не можна. Подивіться на це варварство і на цей злочин, на це знущання з природи. Отака в нас “санітарна обрізка” дерев невідомими людьми, які не показують ніяких документів, хто, звідки, і яке вони мають на це право, – прокоментувала побачене авторка відео.

Під одним з балконів будинку у дворі, де “санітарно почистили” дерева, видно складені на купу акуратно нарізані рештки дерева. Схоже, хтось непогано так заготовив собі дров.

На завтра, 12 квітня, у дворі будинку, ймовірно, працюватиме комісія від Департаменту інфраструктури міста Хмельницького. Принаймні, авторка відео закликає усіх небайдужих прийти за адресою вул. Бандери, 8 та допомогти зупинити злочин.

Хмельничани коментують побачене:

Який “дібіл” це зробив, який “дібіл” наказав це зробити, та який “дібіл” керівник перших двох “дібілів”? )

Цікаво кому ті дрова достануться, що там складені на купці?

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook