Новини
Офіційно

Одяг від благодійників з Нової Зеландії видають переселенцям у Хмельницькому

Сезонний одяг, необхідний українцям, які приїхали на Хмельниччину, рятуючись від війни, часто без найнеобхідніших речей, отримали завдяки співпраці з Агенцією регіонального розвитку, БФ «ReliefAid» та БФ “Зелений Чорнобиль”.

Ми маємо таку практику – розсилаємо запити на різні міжнародні гуманітарні організації для того, щоб залучити гуманітарну допомогу для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, а саме на обласний штаб Хмельницької обласної ради. І одна з організацій відгукнулася на наш запит і запропонувала надати допомогу одягом, – розповіла директорка Агенції регіонального розвитку Хмельницької області Катерина Савчук.

Доставку одягу – демісезонні куртки в кількості 4 тисячі штук – забезпечив Благодійний фонд “Разом до перемоги. Хмельниччина”.

Сьогодні я отримала дві куртки для молодших дівчаток. А загалом нам всього вистачає: житло у нас є, допомагають продуктами, – поділилася одна з переселенок, яка вже отримала одяг від благодійників.

Отримати допомогу переселенці у Хмельницькому можуть у Центрі видачі гуманітарної допомоги Хмельницької обласної ради, що розташовується в обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького (вул. Соборна, 60), у понеділок – з 10.00 до 16.00 та у п’ятницю – з 10.00 до 15.30.

Сьогодні вже який день поспіль внутрішньо переміщені особи, які отримали прихисток в нашій області з перших днів повномасштабного вторгнення, отримують допомогу, в цьому випадку, одягом для дорослих та дітей за підсумками співпраці з нашими новозеландськими партнерами та організацією “Зелений Чорнобиль”, – прокоментувала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Допомога, за словами очільниці облради, загалом надається різна: грошові сертифікати, продукти, одяг, засоби гігієни, дитяче харчування тощо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook