Новини
Суспільство

У Хмельницькому помер відомий хірург Борис Шаталюк

Про смерть колеги повідомили у Хмельницькій обласній лікарні. Борис Шаталюк помер на 85 році життя. Понад три десятки років пропрацював у головному медичному закладі Хмельницької області.

Борис Шаталюк, заслужений лікар, кандидат медичних наук, доцент кафедри хірургічних дисциплін відійшов у вічність вчора, 11 квітня 2023 року.

35 років свого професійного життя Борис Прокопович присвятив Хмельницькій обласній лікарні: з 1979 по 2001 рік – головний лікар, по 2014 рік продовжував працювати торакальним лікарем-хірургом.

За час його керівництва багато було зроблено для розвитку та процвітання лікарні. Борис Прокопович висококваліфікований лікар-хірург, професіонал своєї справи, який провів сотні оперативних втручань та врятував багато життів. Був відданий професійній справі. Серед колег та пацієнтів мав значну повагу й авторитет, – йдеться у повідомленні КНП «Хмельницька обласна лікарня».

Прощання відбудеться 13.04.2023 з 13:00 до 14:00 у Будинку траурних обрядів м.Хмельницький вул. Толстого.

Днями у Хмельницькому попрощалися з відомою дитячою лікаркою Софією Басовою.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook