Новини
Погода

Погода на 15 квітня: на Хмельниччині прогнозують дощ та грозу

Напередодні Великодня погода на Хмельниччині зіпсується. Власне, всі три вихідні дні минуть під хмарним небом з опадами. Температура повітря суттєво знизиться. Надалі погода покращиться, проте ненадовго.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 15 квітня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень дощ, місцями гроза. Вітер південно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 4-9° тепла, вдень 10-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний дощ. Температура повітря вранці +7, вдень +7, ввечері +8.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда, до вечора він стане слабшим. Температура повітря вранці +8, вдень +10, ввечері +10.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вранці +7, вдень +7, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook